Favoriter i repris

Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED
Fotograf: Mattias
Han är så fin min älskade ponny!! 
Idag ska vi gå till ridhuset och ska testa det tredelade bettet igen som jag fick panikbyta till på dressyrtävlingen. Nu de senaste dagarna har jag ridit på novabettet för att han skulle få en bra start efter vilan. Igår när jag red ut var han superfin så nu är han tillbaka där vi slutade för en vecka sedan. Flera dagars vila mår nog hans kropp bra av samtidigt som han behöver arbeta för att hålla sig pigg och fräsch.

Elaka tentor och jordgubbeMy

Hallå där! Ännu en vecka är över och vi går mot mörkare tider. Vem längtar inte tills det är kolsvart klockan 4 och man ska åka till stallet i -25 i snöstorm och rida ut?!?! Det är väl härligt! Okej, kanske inte men snart är det vår igen för tiden går fort.
 
Denna vecka var lite körig för min del. Egentligen inte stressig utan jag har suttit i soffan, glott på filmer och serier samtidigt som jag försökt lära mig sånt man behöver kunna för att bli godkänd i kurserna (vilket jag inte verkar gjort helt rätt ;)). Mattetentan i tisdags gick som den gick. Kan säga att det inte bara var jag som tyckte läraren ville sätta dit varenda än.
 
Efter mattetentan var det stenhårt fokus på datan istället. Pluggade i princip hela onsdagen både på skolan och hemma. Satt på skolan med några kompisar från 12-19. Kände mig verkligen redo och jag klarade det mesta från tentor sedan början av 2016 till 2003. Alla tentor hade exakt samma uppbyggnad och samma frågor som rullade på. Men sedan kommer våran lilla tenta fram där på torsdagseftermiddagen. Tror ni inte att de tar fram massa andra frågor till oss då?! Liksom detta har inte kommit på 16 år men vi kör på de ändå. Tror dock att jag lyckades skrapa ihop ett godkänt eller möjligtvis med en komplettering på en del. Skulle bli förvånad om det blir omtenta på hela. 
 
När jag kom hem på kvällen kändes det så skönt att äntligen ha det över. Efter ett par timmar kom Mattias så vi duschade då. När vi nästan var färdig kändes det som huvudet skulle sprängas och såg knappt någonting. Mattias höll upp mig men fick lägga mig på golvet för klarade inte av att stå upp själv. Sjukt obehagligt. Då tyckte min kropp att det var dax för helg!
 
Igår var jag på fest med Mattias med några av hans arbetskollegor. Var utklädd till en jordgubbe och Mattias en pingvin. Perfect match! Vi orkade inte med krogen utan drog hem redan efter 12 någongång. Klagar inte på den vinsten utav sömn.
 
Så ja det är väl ungefär vad jag haft för mig denna vecka. Nu väntar en lugnare vecka men med en hemtenta som jag tänkte fixa imorgon så den är färdig. Då är det chilledill resten av veckan!! 
 

Tillbaka till livet

Så skönt att äntligen vara tillbaka på banan igen när det gäller livet. Har inte gjort annat än att plugga i veckan och i torsdagskväll när allt var färdigt höll jag på att svimma i duschen. Äckligt!

Cooper blev ståendes tisdag - torsdag så igår red vi ut en sväng med mestadels skritt. Idag var jag uppe tidigt och släppte ut hästarna. Därefter gick vi och joggade lite i ridhuset. Han är lite småstel överlag och blev framtung stundvis. Det släpper nog ganska snabbt när vi får komma igång igen!