Funny och Cira

Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED
 
I helgen var vi hundvakt åt Funny och Cira så jag passade på att fota litegrann. Cira är duktig och sitter snällt och är söt, medans Funny tittar åt alla håll utom på kameran och ser ut som hon sålt smöret och tappat pengarna. Inge roligt alls att vara modell! ;) 

Mitten av veckan

Hej! 
 
Har det lite körigt just nu för vi har ett projektarbete som ska redovisas om exakt en vecka. Jag ska göra en simpel simulering av vår produkt vilket är kärnan till det fysiska i arbetet, men jag har inte ens kunnat börja. Har bara haft trassel sedan dag 1. Från början hade jag fått fel grejer och jag försökte göra saker som inte just den modellen klarade av. Nu har jag äntligen fått de nya men tror inte det är exakt den modellen som vi skulle få från början. Såå imorgon ska jag in till skolan för att få lite hjälp så att det förhoppningsvis löser sig. Annars är vi ganska körda.. 
 
Annars då, magkramperna släppte under eftermiddagen i måndags så nu kan jag leva igen. Har varvat dagarna med att varit på skolan, varit hos Cooper och jobbat med det ovanför. Längtar så mycket till den kursen är över!! Behöver bara hålla ut ett par veckor till. 
 
Cooper fick skritta ut en sväng igår. Han börjar bli väldigt piggelin nu när han fått tagit det onödigt lugnt så han är lite som en tickande bomb stundvis. Rider i repgrimma också så det hänger nog ihop. Imorgon är det dax för tandläkarn så snart är vi fit for fight!
 

En mindre trevlig söndag

Min dag började vid 6 imorse då jag fick extrema kramper i magen. Haft detta sen lågstadiet men aldrig riktigt kommit på vad det beror på då det är väldigt oregelbundet. I somras började jag lokalisera det till lök och morötter. Det konstiga idag var dock att det blev 12 timmar efter jag ätit, istället för ca 1 timme som det brukar vara. 
 
Fick kramperna varje halvtimme ungefär sedan var det lugnt ett tag. Kräktes också ett par gånger (vilket jag inte gjort på grund av detta sedan lågstadiet?!?!). Provade äta lite frukost men fick behålla den i ca 2 minuter. Efter ett par timmar började det släppa ordentligt. Har blivit bättre och bättre under dagen så går åt rätt håll iallafall. 
 
Cooper fick en ofrivillig vilodag men var iväg och pysslade på med honom. Han fick stå med spikmatta på ryggen ett tag också så de ska han få göra under en period nu!