Fredagens party med Dr Bombay

Haha ja vad ska man säga! I fredags var vi ett gäng som drog på krogen där ingen mindre än Dr Bombay spelade! Förade hos Anna och där blev det en hel del shots men jag mådde som en kung. Sådär lagomt lullig när jag skulle gå till krogen och försökte gå rakt på ett vägstreck. Inte ett steg rätt haha! 
 
Hade faktiskt asroligt på krogen vilket inte händer ofta. Mådde skitbra hela tiden och var bara sjukt kul! De senaste fyllorna har inte alls varit samma utan efter en timme på krogen har jag bara velat dra hem. Men som sagt, asroligt hade vi nu! Dr Bombay spelade typ 4 låtar och det var faktiskt lagomt. Kändes ändå som flera timmar! 
 
En bra kväll med underbart folk helt enkelt! <3 Mer sånt tack!

Bra känsla

Cooper kändes fortfarande lite öm när jag tröck på hans rivmärke men jag provade ändå hoppa upp och känna. Han var suuuuperfin verkligen! Hur mjuk som helst och gav en väldigt bra känsla. Det enda var att han stod emot lite i traven men han kunde sträcka ut och sådant men han hade ingen egen motor just där. Annars blev han väldigt lyhörd och gjorde superfina övergångar mellan galopp-skritt och tvärtom. Han har vilat sig i form under veckan!
 
Får ta dagarna lite som dom kommer, blanda longering och barbacka. Provar nog lägga på sadel på torsdag så får vi se hur det går. 

Balbilder

Nikon d3100 + AF-S Nikkor 18-105mm f/3,5-5,6G ED