Promenad med hunden

Efter jag jobbat på tävlingen åkte jag och tog en promenad med Cooper i det någorlunda varma vädret. Han fick gå naken och jag tror det uppskattades! Vi gick mot travbanan och rätt som det var började han plocka pinnar i snödrivorna. Snacka om att leva upp till att vara en hund till 100%. Två långa pinnar bar han på ganska länge också. När vi vände och gick hem igen tog han upp den första pinnen som han hade släppt på ditvägen. Bar på den en stund innan han tuggade på den och tyckte den inte var allt för god. 
 
Därefter fick han åka ut i hagen igen. En slappdag för honom, det är han värd!

Godmorgon söndag!

Godmorgon! Jag somnade redan vid halv 11 igår och vaknade för ett tag sedan. Inte ofta man vaknar strax efter 7 på en söndagmorgon och framförallt inte pigg. Skulle egentligen ut igår men jag ställde in. Skönare att vara lagomt pigg istället för halvt död efter en utekväll nu när jag ska iväg och jobba på tävlingen om en timme. 
 
Igår eftermiddag var jag, mamma, pappa och några kompisar på Himlabadet på relaxen. Satt och dog i bastuarna, badade i bubbelpooler och åt middag. Avslutade kvällen med att vi åkte hem till två av dom vi var med och kollade på melodifestivalen. Därefter hem och sova för då var kroppen lagomt trött. 
 
Idag händer inget speciellt. Är flaggare i 90/1m för storhäst på tävlingen idag. Därefter blir det lugnt. Ska träna ikväll och det är väl det som jag vet händer. Vad gör ni en söndag som denna? 
 

Tävling Timrå 27 februari

Var tvungen att ta med känguruskuttet! 
 
LD - 0 fel
Upplägget på framhoppningen var att rulla på länge i galopp för att få igång hela hans kropp. Gjorde små ökningar och samlingar. Därefter rullade vi på lilla innan vi tog räcket ett par gånger. Superduktig var han! Han fick skritta en stund och avslutade framhoppningen med att hoppa oxern ett par gånger. 
 
På banan skrittade vi runt och tittade på de flesta hindrena innan ekipaget innan var klar då vi galopperade runt på en volt. Tog ganska många varv för att förhoppningvis få honom avslappnad. Därefter var det bara att rida på ettan. Han tvekade en del men jag tröck på rejält så han kom över. Därefter gick allt finemang. Han hoppade kalasfint och skötte sig jättebra! På fyran (känguruhoppet) kom vi på ett halvsprång så jag beslutade att trycka av honom ganska tidigt. Hängde dock knappt med själv haha! 
 
Känns väldigt skönt att vi kom runt och ännu roligare att vi var felfri och även hade bäst tid. Visserligen är det bara clear round men ändå! Vi vet att han kan iallfall! :)