Gott nytt år folket!!!

Hallå allesammans! Jag befinner mig i fetaste lägenheten i vemdalen och lever livet. Försöker glömma verkligheten en liten stund för när jag kommer hem på måndag är det kaos haha!


Hoppas ni får en grym nyårsafton! Vi hörs när jag kommer hem igen!! Goooooott nyyyyytt åååååår!!! ❤


Sår hit och dit

Cooper fortsätter sitt självskadebeteende och så sent som igår hade han ett till broddtramp. Två broddtramp och sår bakom örat och vid läppen har han dragit på sig på mindre än en vecka. Får han ett broddtramp till så får han så lov att ha boots i hagen. Såret vid läppen börjar sakta men säkert läka, men det är fortfarande öppet så hoppas det är helt läkt tills nästa vecka.
 
Idag tog vi en promenad i solen. Första gången han lämnade gården sedan i torsdags så ni kan nog gissa hur glad han var. Blåste en hel del också vilket inte gjorde saken bättre. Treåringen kom fram och han var överallt och ingentans. Tur han är snäll och inte hittar på några dumheter! 
 
Imorgon är planen att jag ska rida, blir repgrimma eller hack så får hoppas han är lite slöare ;)

Julhelgen

Julen börjar närma sig sitt slut och jag hoppas att alla ni där ute haft en bra jul. Jag har haft det bra men det känns skönt att det dröjer hela 2 år tills nästa gång ;) Nästa år är jag och familjen nämligen i Nya Zeeland om allt går som det ska. 5 veckor på andra sidan jorden, kan inte klaga! 
 
Julafton var som en julafton brukar se ut för oss. ca 30 pers med släktingar hit och dit, äta tills man spyr och sedan fortsätta äta. Något mer intressant hände nog inte haha! Igår satt vi ett par timmar och planerade resan och på eftermiddagen kom några släktingar och åt mat (alltid hungrig). Igårkväll var vi på krogen men blev hemgång redan vid 12 ungefär så det var väldigt skönt att komma hem i bra tid. 
 
Nu på morgonen har jag och Mattias bara slappat och jag väntar på att brorsan ska vakna så vi kan dra iväg på Birsta. Ikväll kommer farmor och farfar och äter middag (mat var det ja) så det rullar på. 
 
Cooper har vilat sen i fredags så har lite dåligt samvete för det, men samtidigt har inte hans sår läkt helt och hållet än plus att han ändå kommer vila under nyår så då kan han lika gärna få en mini vintervila. Ska ta någon tur under veckan tills jag åker och om en vecka sätter vi igång igen på riktigt.