Två dagar kvar till HELG

Då var onsdagen över också! Snart helg igen :DD Veckorna går nästan för fort! Imorgon flyttar jag till Anna några mil bort och stannar där ett par dagar. Lite roligt att båda bor vid samma vatten fast på varsin sida så skulle vi åkt båt skulle det vara jättekort, men med bil blir det ganska många mils omväg haha!
 
Förövrigt så var jag och tränade idag. Ett pass på gymmet som jag går på varje onsdag. Lyckades stäcka baksidan låret så kunde knappt göra några benövningar på slutet. Kan inte ens minnas om jag sträckt mig sådär någongång i livet, men nuså! 
 
 

Ny dressyrsadel

Nu är den betald! Känns skönt att kommit halvvägs i allt sadelletande, bara en hoppsadel kvar nu.
 
Det blev en Passier Optimum efter allt letande mellan massa modeller och märken. Är otroligt skönt men också ovant att rida i en dressyrsadel där man är "med och i" hästen och inte ovanpå. Min tidigare har jag fått haft både gelé- och fårskinnspad vilket resulterat i att jag hamnat mer ovanpå. Den gled fram jättemycket även fast det blev mindre med alla paddar så nu känns det skönt att slippa dra bak sadeln stup i kvarten. 
 
Här under är en bild på den. Har beskurit den en hel del för egentligen var det på hela Cooper, men var den bästa bilden att visa för tillfället :)

Gymnastikhoppning

Detta fick vara dagens övning. Tre travbommar och ett räcke, sedan studs och ett galoppsprång till räcke. 
 
Började med att värma upp och red över travbommarna och hindret var lågt. Rullade på tills det kändes bra och då övergick jag till andra linjen. Var lite för långt till räcket efter studsen så när jag höjde fick jag även korta den del. Då blev det mycket bättre språng. Han hoppade verkligen kanon! Travhoppningen gick också bra men han har lite svårare med det. Man måste verkligen aktivera honom bak och det tycker inte jag är det allra enklaste i traven. Försökte sätta mycket tryck i honom och det verkade som jag gjorde nått rätt eftersom han var så fin.
 
Svettig som tusan blev han så var ett bra pass!