Now as you wade through shadows that live in your heart

Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED
Fotograf: Matilda

I know it's crazy to believe in silly things

Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED

De senaste dagarna

Har varit fulla muggar nu och jag har inte riktigt tagit mig tiden att sätta mig ner här i lugn och ro. 
 
I lördags efter högskoleprovet och stallet åkte jag till Adam och Matte. Kom några till personer och planen var att jag skulle skjutsa in dom till krogen och jag skulle vara hemma senast 12-1 någongång. Den planen sprack ganska rejält då vi åkte till Adrian och var hos han en stund. Vid halv 2 åkte vi in till stan och därefter åkte jag hem och sov. 1,5 timme senare åkte jag och hämtade dom, och vad hände efter det då? Jo minsann jag följde med in igen haha. Så jag kom hem vid 5 någongång. Tur man ställde om klockan så den bara var 4! 
 
I söndags var det tävling och därefter städade jag och pappa min bil. Så ren har den nog inte varit på länge! Därefter åkte vi och gymmade och avslutade kvällen med att följa med Adam, Matte och Adrian till Donken.  
 
Igår kom Erik hit. Vi åkte till Birsta och jag lämnade tillbaka lite saker. Därefter var det ungdomssektionsmöte och ytterligare efter det åkte jag till stallet. Avslutade kvällen med att åka till farmor och farfar för min faster och småkusiner är här nu. 
 
Jag som var nykter kände mig nog fullast av dom alla haha! Var fasiken uppe i ca 23 timmar ju!