Seg

Gårdagen bestod av sängen 99% av tiden. Var uppe ca 2 timmar på dagen annars gick jag inte upp föränn 7 på kvällen och åkte till stallet. Kom hem åt mat, kollade på tv någon timme och sedan däckade jag igen. 
 
Idag började skoldagen med grupprov och därefter deltidsseminarium på gymnasiearbetet. Åkte till stallet på lunchen för när jag slutade fick jag åka till jobbet. Kom hem nu vid 8. Är fortfarande trött men tror det beror på att jag var så seg igår. 
 
Imorgon tänkte jag försöka komma tillbaka till rutinerna igen efter en dipp de senaste dagarna. Efter skolan blir det gym och sedan stallet. Cooper måste sättas igång igen efter minivilan!
 
 
 

Första advent

 

...och Cooper då?

Jo han lever och mår bra som vanligt. I onsdags hade vi markarbete. Studs och en kombination fick han traggla sig över. Han kämpade på jättebra och var superduktig. Mellanåt undrade jag dock vad som försegick i hans hjärna för när jag höjde upp på slutet, var ca 1m i kombinationen så trodde väl han fortfarande att det var 50cm. Vi kom på bra avstånd men han la in nått till halvt galoppsprång och hann såklart inte upp med benen utan hoppade rakt in i det. Hände flera gånger också. Men när vi kom mot hindret och jag tröck av honom då gick det minsann kalasbra. Inga ena initiativ från hans sida haha!
 
I torsdags gick jag upp försent för att hinna rida innan skolan så han fick vila. Igår fick han också göra det för jag glömde packa med mig ridbyxorna. Bra jobbat! Tror ändå inte att han skadas av det då han har varit lite småtrött i kroppen. 
 
Förresten så går han på rundbal nu fast med nät över. Totalvägrar att ha honom fritt på bal egentligen för han blir tjock. Men nu är det nät på och det verkar faktiskt funka. De har gått på den en vecka imorgon så blir intressant att se när balen tar slut.