Le DJs på Bråvalla

Deadmau5 var riktigt fett! Sådan musik sent på kvällen när det är mörkt tackar man inte nej till. 
Matoma blir istället raka motsatsen bortsett från att det var grymt då. Den musiken passar mer hemma på en strand i solnedgången. Som jag sa - det var grymt! Norskar kan det här med sommarmusik. 
Cazzette, Albin Myers och Nause var bra med. Det är ungefär det jag kan säga för kommer inte ihåg spelningarna specifikt.
Krewella var bra, men bättre via spotify. Lite för fejk vissa saker, men ändå coolt då de hade trummis och gitarrist med sig.
Dada Life var sjukt bra. Mega bananer som fick surfa runt på publiken säger väl en del eller? Jag var ensam vilket gjorde det lite tråkigare men spelningen var grym. Var även här min hälsena börjde göra som mest ont. Hade fått en smäll tidigare men det släppte och under Dada Life kom det tillbaka. Fick halta i 15 minuter från scenen till tältet, medans om man gick tog det ca 5 min. 
Och avslutningsvis - Calvin Harris. Vi kom i sista minuten men efter en massa mosande tog vi oss fram till staketet som är längre bak för att stoppa tryck. Spelningen var jättebra men det var ingen wow känsla som jag hade hoppats på just eftersom det var Calvin Harris. 

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: