Lever

Varför är det dött här då?? Jo just nu befinner jag mig i en husvagn i Vemdalen. Blir väldigt mycket arbete för att bara få ut ett litet inlägg eftersom jag inte kan använda min mobil. Åkte hit igår direkt efter jag varit och tagit farväl av min lille ponny. Får förhoppningsvis träffa honom på måndag när vi kommer hem innan jag drar till Uddevalla på tisdag. Glömde jag säga att vi har loov nu. Typ de sista i hela Sverige haha. 
 
Hann inte fixa bilder att tidsinställa och vet inte riktigt om jag orkar ta och fixa det nu med det inte så superbra internetet. Ni behöver alltså inte förvänta er jättemycket uppdatering här på ett par dagar...
 

So please believe your eyes, a sacrifice

We give it all, this is the reason why I sing,
So give it all, and it's these reasons that belong to me
Today I offer all myself to this I'm living for my dying wish,
I give it all, now there's a reason, there's a reason, to give it all

Då kvällen får värsta tänkbara slut

 
Jag vet inte vad jag ska säga. Första reaktionen var att det inte var sant, blev tom i hela kroppen och tårarna ville fram. Varför ska vårat underbara Takida byta ut en medlem? 
 
Nu har jag fått landat i detta och verkligen insett vad som har hänt. Pålle (basisten i Takida för er som inte vet) har alltså slutat. Slutat. Helt sjukt att jag faktiskt sitter och skriver det nu, något som är så otänkbart. Hoppas han inte slutar av någon allvarlig anledning, utan bara att han vill testa på något nytt efter alla dessa år.
 
Jag tackar världens bästa Pålle för allt han gjort och önskar honom all lycka i framtiden!