Markarbete på en kung

Printade lite från film därav kvalitén
Idag fick Cooper stå ut med lite markarbete. Fick inspiration av Linda imorse vilket ledde till tre galoppbommar och räcket som är på bilderna och på andra långsidan hade jag en studs. Han var hur duktig som helst och det gick superbra. Väldigt bra träning tycker jag för man kommer helt rätt på hindret. Både jag och Cooper måste träna avstånd.
 
Han dog av litegrann ibland så jag fick verkligen RIDA i varje galoppsprång. Avslutade på ca 90 och fick ta det ett par gånger. Han rev flera gånger och det var inte för att han inte lyfte på benen utan han hann helt enkelt inte upp med dom för avsåndet blev för kort. Längde bommarna ca 10 centimeter och efter det hoppade han klockrent. Duktigt hjärta! 
 
Förhoppningsvis ska vi träna i helgen men är inte helt säkert därav att jag höjde lite extra idag. Allt under 2 meter är markarbete eller hur var det ;) 

Kommentarer
MATILDA

Vad roligt :)

Svar: Verkligen :)
My Nordqvist

Tid: 20:28:28
Datum: 2014-10-30
Hemsida: http://matildays.se
Emma Grann Fotografi

Snygga bilder!

Svar: Tack! :)
My Nordqvist

Tid: 10:33:41
Datum: 2014-10-31
Hemsida: http://emmagrannfotografi.blogg.se/
Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Haha lite kul, markarbete för mig är ju när jag inte rider, alltså typ longering, tömkörning, långtygling, lösarbete osv :)

Svar: Ja det är så olika från person till person. Vissa säger ju att markarbete är dressyr och sådant arbete också. På ridskolan jag gick på så sa dom markarbete eftersom det oftast är bommar på marken eller låga hinder :)
My Nordqvist

Tid: 12:11:21
Datum: 2014-10-31
Hemsida: http://neapocalypse.se
Maja

Super fin! Blir så hoppsugen, haha. :D

Svar: Tack! Ja så roligt :D
My Nordqvist

Tid: 22:36:09
Datum: 2014-10-31
Hemsida: http://majawallstrom.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: