Kaos

Åkte till stallet vis tolv och beräknade komma hem vid två. Blev dock lite ändrade planer då lille hunden Leo (fläckiga hunden jag lagt upp bilder på) sprang bort i skogen. Letade i allafall en timme och tillslut kom han fram. Kom hem för 20 minuter sedan och fick skynda mig att packa och äta för om 15 minuter ska jag vara på ridskolan. Halloweenövernattning står på schemat. 

Berättar lite mer imorgon för nu måste jag åka!

Markarbete på en kung

Printade lite från film därav kvalitén
Idag fick Cooper stå ut med lite markarbete. Fick inspiration av Linda imorse vilket ledde till tre galoppbommar och räcket som är på bilderna och på andra långsidan hade jag en studs. Han var hur duktig som helst och det gick superbra. Väldigt bra träning tycker jag för man kommer helt rätt på hindret. Både jag och Cooper måste träna avstånd.
 
Han dog av litegrann ibland så jag fick verkligen RIDA i varje galoppsprång. Avslutade på ca 90 och fick ta det ett par gånger. Han rev flera gånger och det var inte för att han inte lyfte på benen utan han hann helt enkelt inte upp med dom för avsåndet blev för kort. Längde bommarna ca 10 centimeter och efter det hoppade han klockrent. Duktigt hjärta! 
 
Förhoppningsvis ska vi träna i helgen men är inte helt säkert därav att jag höjde lite extra idag. Allt under 2 meter är markarbete eller hur var det ;) 

I will be your dragon indoors

Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED