Mitt i natten

Idag var det sista skoldagen för denna vecka. Satt inte helt fel! Var hemma en stund innan jag åkte till stallet och red Cooper. Red ut och galopperade ganska mycket. Från början var han väldigt pigg men när han fick jobba blev han väldigt trött. Stackarn var jätteblöt efteråt och stod och halvsov på gången. 
 
Under kvällen var jag ute och fotade lite blommor. Gick ut lite för tidigt så det vart lite väl starkt solljus men gick in en stund och duschade och när jag gick ut igen var det mjukare och finare ljus. Fick till någon hyfsat bild iallafall. Var väldigt länge sedan jag fotade blommor, det också ja. Måste verkligen börja fota igen!! Skärpning. 
 
När jag hade fotat klart drog jag till ica och köpte BJ och la mig i soffan. Glodde på ett avsnitt av Supernatural innan Rebbe fick mig att gå ner till vattnet där hon och Malin var. Var där 10 till 12 ungefär då vi drog hem till mig och var här en stund.
 
Nu måste jag nog ta och sova. Fast trött är jag inte så vi får se hur det blir med det. 
 
 

Kommentarer
MATILDA

fin bild =)

Svar: Tack! :)
My Nordqvist

Tid: 11:13:47
Datum: 2014-05-29
Hemsida: http://matildays.forme.se
Denise

Åh det var så himla längesen jag fotade också! Måste bli skärpning här med, för det är ju så himla roligt egentligen så fattar inte varför jag inte tar mig tiden..! Tycker bilden blev riktigt fin trots det starka ljuset! :)

Svar: Ja erllerhur!! Tack! :)
My Nordqvist

Tid: 12:32:36
Datum: 2014-05-29
Hemsida: http://flingans.nu

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: