Bråvalla - torsdag

Den som fick inviga Bråvalla för mig var Mack Beats. Eller rättare sagt han och massor av andra på scen. Jag kunde en halv låt ungefär så kan inte påstå att det var superbra men det var ganska skön musik. 
Har hört att Svenska Björnstammen inte är de grymmaste live och det fick jag uppleva också. Jag och Rebecka uthärdade tre låtar ungefär sedan tyckte jag att det var mer värt att gå och köa till Bring Me The Horizon. De har många bra låtar men tyckte inte att det riktigt funkade live.  
Tredje vi såg var då BMTH och var enligt mig en av festivalens höjdpunkter. De var fruktansvärt bra och att jag fick stå längst fram gjorde inte saken sämre. De ligger i toppen bland dom bästa under Bråvalla helt klart!
Dimitri Vangelis & Wyman spelade samtidigt som BMTH så vi missade tyvärr nästan hela deras spelning. Vi sprang dit för att kolla de sista minutrarna och när vi väl stod där började Bråvalla känslan komma. Fick flashbacks från förra året och det kändes sjukt underbart att äntligen vara här igen!
Hade en liten paus ett tag och då passade vi på att ta en sväng till Silent disco. Det var jättelite folk så var inte speciellt kul men älskar idén och är det fullt med folk borde det vara grymt! 
Nästa på tur var Imagine Dragons och herregud vad bra dom var! Kändes som att varenda människa på festivalen stod där och ja det var bara riktigt, riktigt bra. Vissa förvånar verkligen genom att vara så otroligt bra live. 
Fint väder var det hela dagen också vilket inte satt helt fel.
Albin Myers var på plats i år igen och han var minst lika bra. Stod på andra raden och det var ett jäkla drag. Jag lyssnar inte på alla hans låtar i vanliga fall utan bara ett par men alltså live är han bara kung. Sjukt bra! 
Och kvällen avslutades med Dirty South. Dock såg vi bara en väldigt kort stund men det var bra ändå :D

Kommentarer
Linda [fotoblogg]

Åh så kul! Hade velat vara där :)

Svar: Ja det var det verkligen! :)
My Nordqvist

Tid: 21:45:59
Datum: 2014-06-29
Hemsida: http://lindassphoto.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: