Juste jag hade en häst också

Var hos Cooper nästan direkt då vi kom hem igår. Kollade bara till såret och borstade honom litegrann. Såret har läkt ihop väldigt bra vilket känns skönt. Om det fortsätter såhär är det kanske helt ihopläkt om en vecka eller något :) 
 
Idag har jag ingen aning om vilken tid jag åkte dit. Helt borta i huvudet haha. Kom hem innan 6 vet jag iallfall ;) Gick en promenad med honom i en timme ungefär bara det att om vi gått hela tiden hade det bara tagit max 20 minuter. Vi stod helt enkelt still mestadels för han ville äta gräs. Sedan han skadade sig har han gått i en annan hage med pyttekort gräs. Eftersom det knappt är lera kändes det bäst att låta honom stå där så han slipper få in onödig smuts i såret.
 
Bortsett från att han var sugen på gräs så var han otroligt pigg också. Jag som brukar få släpa med mig honom när vi går men nu var det han som tog täten. När vi gick hem tänkte jag prova springa lite med honom bara för att se hur han rörde sig. Direkt jag började gå fort skakade han på huvudet (han gör det när han springer och busar i hagen) och travade på, när jag började springa ökade han och gjorde världens bocksprång. Tror han har bara lite överskottsenergi ;) 
 
Imorgon ska han få bli longerad och går det bra gör jag det ett par dagar och sedan börjar jag nog rida. Lääängtar :D
 
 

Bråvalla - fredag

Andra festivaldagen började med Daniel Adams-Ray. Vi lyssnade inte på speciellt många låtar för att vi ville stå långt fram på Broiler som började precis då Daniel slutade. Men det lilla vi såg var faktiskt bra. Även fast jag inte är superinsatt i hans musik så har han många bra låtar och det är kul att ändå ha sett litegrann av honom. 
BROILER!!!!!!!!! Vad kan jag mer säga än att dom var asgrymma?! De har en sådan rolig blandning på sina låtar om man jämför t.ex. Bonski och Rays Of Light. Men Afterski är ju ändå bäst, ÖL, ÖL, ÖL, PÅ AFTERSKI!
Style Of Eye kommer jag knappt ihåg något av haha. Mitt minne är ju som det är. Bra vet jag att han var men kommer inte ihåg några detaljer. (På lördag kommer han till hamnyran här i Sundsvall så då får jag en ny chans att minnas!)
Kollade på We Came As Romans dels för att vi ville få bra plats till You Me At Six som spelade efteråt och sedan är dom helt okej också. Det var dock kaos i publiken och alla dampade runt där vi stod så vi var långt bak som ni ser på bilden. Livsfarligt ju för rätt som det var kunde det komma någon galning och springa och tacka sig igenom alla. 
YOU ME AT SIX. OMG!! Vet inte ens vad jag ska skriva. Full fart i 1 timme och 15 minuter och det var halvt kaos i publiken. Underbart bra! Vet inte hur länge jag velat sätt som live och nu har jag äntligen fått gjort det. Meeeeeeer tack!
En väldigt dålig bild på Kings Of Leon. Kollade bara en stund innan vi gick till Klingande och kollade på han en stund innan vi gick tillbaka och kollade de sista två låtarna eller vad det var. Är inget stort fan utav dom men ett par låtar är faktiskt bra!
Klingande spelade riktigt skön musik. Det var liksom inte som "alla andra" där man står och hoppar utan det var mer bara bas och saxofon. Svårt att förklara hur det låter haha. Vi hamnade i typ ett sambatåg med massa annat folk och gick fram och tillbaka och runt överallt i publiken och det var asfett haha! Tur att han spelade på natten för känns inte som det borde varit samma sak på dagen.
Alesso avslutade fredagen på bästa sätt. Självklart var det ju bra när det var Alesso! ;)  

Bråvalla - torsdag

Den som fick inviga Bråvalla för mig var Mack Beats. Eller rättare sagt han och massor av andra på scen. Jag kunde en halv låt ungefär så kan inte påstå att det var superbra men det var ganska skön musik. 
Har hört att Svenska Björnstammen inte är de grymmaste live och det fick jag uppleva också. Jag och Rebecka uthärdade tre låtar ungefär sedan tyckte jag att det var mer värt att gå och köa till Bring Me The Horizon. De har många bra låtar men tyckte inte att det riktigt funkade live.  
Tredje vi såg var då BMTH och var enligt mig en av festivalens höjdpunkter. De var fruktansvärt bra och att jag fick stå längst fram gjorde inte saken sämre. De ligger i toppen bland dom bästa under Bråvalla helt klart!
Dimitri Vangelis & Wyman spelade samtidigt som BMTH så vi missade tyvärr nästan hela deras spelning. Vi sprang dit för att kolla de sista minutrarna och när vi väl stod där började Bråvalla känslan komma. Fick flashbacks från förra året och det kändes sjukt underbart att äntligen vara här igen!
Hade en liten paus ett tag och då passade vi på att ta en sväng till Silent disco. Det var jättelite folk så var inte speciellt kul men älskar idén och är det fullt med folk borde det vara grymt! 
Nästa på tur var Imagine Dragons och herregud vad bra dom var! Kändes som att varenda människa på festivalen stod där och ja det var bara riktigt, riktigt bra. Vissa förvånar verkligen genom att vara så otroligt bra live. 
Fint väder var det hela dagen också vilket inte satt helt fel.
Albin Myers var på plats i år igen och han var minst lika bra. Stod på andra raden och det var ett jäkla drag. Jag lyssnar inte på alla hans låtar i vanliga fall utan bara ett par men alltså live är han bara kung. Sjukt bra! 
Och kvällen avslutades med Dirty South. Dock såg vi bara en väldigt kort stund men det var bra ändå :D