Superhoppar'n

Vadå hoppa lågt? ;) 
 
Har varit på birsta idag i pricip hela dagen. Kom dit typ halv 3 och kom hem 8. Var med Rebbe och sedan efter ett tag träffade vi Marica och Marianne så gick med dom resten av kvällen. Trevlans var det iallafall :D Spenderade hela 500kr idag fast bara 200 på kläder (jeans) och resten mat, fika och presenter ;) Men sparade faktiskt hela 700kr på jeansen då det var två för 199kr och de hade kostat 900 tillsammans egentligen. Helt okej ;) 
 
Pappa tog hand om min lilla häst idag. Eller ja mockade och grejade. Imorgon ska jag rida med vet inte riktigt vad vi ska hitta på. 
 

Bringing me back to the deep end

Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED
Fotograf: Mamma

Duktig häst på hoppträningen

Cooper gick verkligen superbra på träningen idag. Han skötte sig exemplariskt bara det att jag ska lära mig rida. Pia sa att jag skulle driva på väldigt mycket och då gick han så mycket bättre. Jag vet att jag måste driva på honom så jag fattar inte själv varför jag inte gör det. Men nu när hon sa det hela tiden så gjorde jag ju det och då hoppade han verkligen hur bra som helst. 
 
Vi hade en rolig bana med lite olika kombinationer så det var en rolig övning. Hoppade först fram på lite olika och sedan blev det en hel bana som vi hoppade två gånger och det gick bra.
 
Kände jättestor skillnad på träningen idag för Pia än dom vi brukar ha för en annan tränare. Han blev inte alls trött på samma vis. Visst blev han trött men han hoppade ändå bra och höll igång. Annars brukar vi ha väldigt långrandiga uppvärmningar med att trava över bommar och liknande vilket gör att han blir trött jättefort innan vi ens börjat hoppa. Nu höll han ändå igång hela tiden och kämpade på. 
 
Så duktig så :D 
 
Photoshop vill inte fungera så bilder kommer någon annan gång.