YOU ME AT SIX. Galet!!

ALLTSÅ OMG. YOU ME AT SIX TILL BRÅVALLA. ÄR DET NÅGON SOM SKÄMTAR MED MIG. DET ÄR FÖR BRA FÖR ATT VARA SANT!!!! OMG OMG OMG. Jag och Rebbe som satt på tåget hit och drömde oss bort att YMAS skulle komma till Bråvalla eftersom dom kommer till Sverige nästa helg men kan ju inte åka till Stockholm om en vecka igen... Jag tror gud har hört våra böner. AAAAAAH VAD JAG ÄLSKAR DETTA!!!!!!
 
Iallafall så sitter vi hemma i huset nu och har varit lite här och där. Ska ta det lite lugnt innan vi ska dra in mot stan runt 3. Avicii ikväll!!!! Denna dag kunde inte blivit bättre! Shit pomfritt. 

Två filmer

Har två hoppfilmer som jag inte lagt upp. Den från i onsdags och sedan en från början på februari som jag inte lagt upp. Så passar väl på att göra det nurå! 
Flyger åt helsike över hindrena i första filmen haha... 

Bästa på hoppträningen igår!

Cooper var väldigt fin på hoppträningen igår. Vi hade 5,5an snett igenom och sedan en studs snett igenom. Så var inget märkvärdigt men var ändå väldigt rolig! Började med att rida på en volt och hoppa ett litet kryss på ena sidan och på andra skulle vi rida slalom. Red både utan och med stigbyglar. Hoppade också studsen utan och med stigbyglar och vi kom knas en gång så det blev lite hej och hå då ;) Avslutade med att hoppa 5,5an och började lågt sedan fick vi vila lite och alla andra hoppade sedan höjde Eva upp till mig och en till så vi avlsutade på 1m. Han var så duktig!! 
 
Pappa filmade så är en print från filmen. Försökte lägga ut på instagram men det går inte att lägga ut filmer för mig så ska försöka på mammas telefon ;) Men ska klippa ihop en liten längre så kan den komma upp imorgon kanske :)