Varför min mamma måste gå en fotokurs..

..för att 90% av bilderna ser ut såhär. Hon håller bara in knappen och då får man antingen dessa bilder ovan, eller om man har tur och får precis när frambenen lyfter lite från marken och precis ovanför hindret (som man vill ha). När det är låga hinder blir de flesta bra för att då är det så pass lite medan vid högre höjder finns det så pass många lägen. Ni som fotar hästar föstår vad jag menar ;) 
 
Hur ska man lära mamman att ta bra bilder? Google, hjälp! 

Grym hoppträning

En fin skiss på övningen vi hade idag. Började med att hoppa allt var för sig och la på mer och mer så tillslut vart banorna sådär. Cooper var hur fin som helst och jag hade känslan att vi kunnat fortsätta och höja mer och mer. Vi gjorde såklart inte det men jag menar mest hur hans huvud var. Han var taggad och tycke det var jätteroligt men han hade inte riktigt orken i kroppen. Det gick superbra på höjderna vi hade och det högsta var 1m på oxern och räcket efter bommarna var nog något hål högre. Han hoppade verkligen jättebra och han överhoppade inte heller lika mycket som han brukar, vilket är jättebra! Onödigt att hoppa 1.20 när hindret är 1m.
 
Är supernöjd över honom och det var så himla roligt för han tyckte det var svinkul! Älskar känslan då jag verkligen känner att han bara kör och inte tvekar det minsta. Enda gången han stannade var i början på räcket efter bommarna som låg på ca 70cm, för vi flyttade sockerbitarna under hindret istället för bredvid. Han tvekade en bit innan så var ingen grisnit. På det igen och då brydde han sig inte det minsta.
 
Längtar till tävlingen på söndag nu :D
 

Ännu mer Jenny och Busan

Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED