Helg!

Det var denna skolvecka det! Skulle inte sitta fel med detta jämt. Började halv 11 idag också så det var helt okej. 
 
Åkte till Cooper nästan direkt efter skolan. Red ut en sväng och han var inte rolig alls faktiskt. Jobbig i munnen och stretade emot. Han var fin stundvis men jag orkade inte bråka med honom. Han var helt enkelt inte på jobb-humör idag utan ville bara springa utan krav så då fick han göra det. Bortskämd häst som får göra som han vill ;) Imorgon ska jag rida i ridhuset och är han likadan. Funderade att ta snokremmen för han gapade ganska mycket men känns inte rätt att stänga igen munnen på honom heller ifall det är något som han inte är helt nöjd med. Får se helt enkelt!
 
Kom hem halv 6 och då duschade jag snabbt innan jag åkte iväg till min kusin och åt mat där. Var där enda till nu och ska ta och lägga mig med världens hicka som jag fick precis.. 
 

Whatever happens is not our fault

Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED

Coopers tårtkalas

Det var den tårtan det! Han åt upp nästan hela utom ungefär en brödbotten. Tror han blev lite less på brödet ;) 
 
När jag hämtade honom i hagen fick han en morot och mamma hade alla påsar så han var på oss direkt och skulle ha. Rotade i påsarna och hade sig. Gott ju :D 
 
Efteråt så fick han gå ut i hagen igen och då busade vi lite. Herregud vad han sprang! Bockade och galopperade runt som en tok. Tror han tyckte att det var lite roligt för han har ingen hagkompis för tillfället så han har ingen att leka med. Svettig blev han också så blev bra eftersom han vilar idag!