Inget mer skolarbete!

Igår lämnade jag in min absolut sista inlämning och idag hade vi redovisning som var det sista skolarbetet. Ni ska bara veta vilken lättnad det var att gå hem från skolan idag och känna att jag inte behöver plugga till något!
 
Det har varit riktigt underbart väder de senaste dagarna också. Över 20-25 grader och sol! Jag har varit i tre olika stall och ridit Cooper, Litla och Exxet. Idag var jag ute och gick med Cooper i 30 minuter ungefär.
 
Nu ska jag fixa mig för om 30 minuter ska jag iväg med kompisarna mina och se på bio. Självklart baksmällan 3!
 
Och juste! Ni missar inte att det är chipsens dag idag va? ;) (Ja våran biologilärare har koll på de.....)
 
Sötnosen idag då han kom galopperandes till mig :)
 

Endast två dagar kvar

Onsdag och nu är det bara två riktiga skoldagar kvar! Skööönt. Igår hade jag två prov och det gick väl sådär. Fick reda på ena provet idag och kan säga att det kunde inte gått sämre. Jag som tyckte det gick bra.. Så nu kommer jag sänka mattebetyget från B till C även fast jag fick B på nationella... Och våran "riktiga" mattelärare sa förra terminen att jag lätt kunde få A. Kul! Aja orkar faktiskt inte bry mig nu. Idag skulle jag också göra hörförståelse på engelskan för att kunna höja betyget då, fick dock 13 av 27 hahaha världelös som jag är så de kommer inte gå ;)
 
Nu har mamma varit och köpt sadel så får rida i en bra sadel idag :D
 
 

Tisdag

Idag slutade vi tidigt. HKn var inställd och vi hade matteprov innan så slutade runt 1. Åkte till Litla och red henne på en gång. Red i paddocken och hon var faktiskt fin! 
 
Efter henne så åkte jag direkt till Cooper. Longerade honom lite och sedan gick vi runt i paddocken och tränade lite att han skulle stanna när jag stannar och backa när jag vill de och sånt. Han är väldigt lyhörd och duktig på det men ändå bra att träna lite.
 
Nu ska jag däcka framför soffan och kollade på Avicii på turné!