1 år sedan. Världens bästa Hugo ♥

Idag för 1 år sedan satt jag på Hugos rygg för första gången. Det vet inte planerat att jag skulle rida eller något så jag kom i jeans. När Hugo stod där och jag satt upp och red så var jag fast. När vi sedan bestämde att jag skulle bli medryttare på honom blev jag så otroligt glad. Men ändå hade jag ingen aning om att det var starten på en underbar tid.
Jag började rida honom ett par gånger i veckan. Han hade verkligen ingen kondis så han blev trött efter ett halvt varv i ridhuset. Men hjärnan han har, han ville verkligen så han sprang ändå även fast han inte orkade. Det är det som gör att han är en så otroligt rolig häst!
På våren blev han rakad så det skulle underlätta lite för honom och han började orka mer och mer. Tillslut så kunde vi galoppera flera 100 varv inne i ridhuset. 
I hoppningen så ibörjan stannade han på 50cm hinder och totalvägrade hoppa. Det gick bättre och bättre och vi höjde mer och mer och efter lite övertalning så hoppade han 70 hur lätt som helst. Vem tror att en 22 åring kan det?
När beskedet om att han skulle flytta kom rasade allt. Jag var förberedd på det men att jag skulle bli så ledsen visste jag inte. Vi fick någon vecka till sedan var det ridläger och sista ridlägerdagen skulle han åka. Jag hade en sista hopplektion själv med mina två kompisar. Vi hade några hinder och hindret stannade på 85-90cm! Så otrolig häst.
Jag är så tacksam för de fem månaderna jag fick tillsammans med dig! De är bland de bästa månaderna i mitt liv.
De sista dagarna med dig på ridlägret.
Just nu står han ca 30 minuter från mig. Tjejen som sitter med mig på Hugo (längst till höger) är det som rider honom nu och han behöver inte gå så avancerat. Förhoppningsvis kommer han stanna där för resten av sitt liv och bara få njuta av livet och ha skoj!
Och här är filmen som jag fixat ihop. Jag är världelös på att göra filmer så klippte bara ihop litegrann. Såklart ser jag alltid saker vsom skulle kunna förbättras som galoppen då han skulle haft lite mer bakbensaktivitet. Men han var hela 22år där. Skulle ni trott de om ni inte visste hur gammal han var? Tål att tilläggas också. Han är triangelmärkt. Bästa kämpen någonsin!
 
Jag älskar honom otroligt mycket! Världens finaste Hugo

Kommentarer
H A N N A ❤

Sv: Ja verkligen!
Jaha, vad roligt. Vart på Teneriffa var du någon stans?

Tid: 15:07:11
Datum: 2013-03-06
Hemsida: http://hannabieberandersson.blogg.se
Aurora

Hej! Fin blogg! :) Lust att göra ett bloglovinbyte och/eller vara med i Veckans Blogg? :) Länk:
http://aui.blogg.se/2013/march/veckans-blogg-vinnare-ny-omgang-v-10.html#comment

Tid: 15:26:53
Datum: 2013-03-06
Hemsida: http://aui.blogg.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: