BRÅVALLA FESTIVAL - Torsdag

Jag har säkert glömt väldigt mycket av det som hände men jag ska försöka skriva ihop något.
 
Det var sjuka bilköer som redan började på onsdagen. Eftersom det var strejk så gick inga bussar eller spårvagnar så fler var tvugna att ta bilen. Får inte heller glömma att det regnade när pappa släppte av oss (jag, Julia och Rebbe) där kön började och det var 3-4km att gå ungefär. Det stod i princip helt still i bilkön så det gick 10000 gånger fortare att gå. När vi bara hade 1km kvar kanske så stannade det en buss (Bråvalla hade suttit in några extrabussar) så vi fick åka sista biten med den.
 
Väl på festivalområdet så fanns det inget att göra. Efter ett tag började det regna jättemycket så vi stod under tak i en timme ungefär tills det slutade. Då kom också Emma och Jenniefer som hade suttit fast i bilkön.
 
Vi småkollade på lite band som var där som Ghost, In flames, Paramore, 2MANYDJS och Rammstein. Efter vi sett Rammstein ett tag så gick vi och köade till Rebecca & Fiona som spelade 20 i 1. 
 
Rebecca & Fiona var riktigt grymma och det var ganska kaosigt i publiken. Jag och Rebbe stod på tredje raden och framför oss stod Jenniefer, Julia och Emma. Rebbe försvann bakåt ganska fort och jag åkte både åt höger och vänster. Efter ett tag så mosades jag bakåt och hamnade kanske 5-8 raden eller så. Men helt plötsligt var jag framme på andra raden. Själva spelningen var grym också och det var roligare nu än förra året på gatufesten för då visste jag inte vilka de var så jag kunde bara någon Nause låt som dom remixade. Medans nu kunde jag typ alla. 
 
Rammstein
In Flames
Paramore
Rebecca & Fiona
.....och jag avslutar med denna bild. Bara det att halva dagen var kvar efter detta.
 
 

NU ÄR DET ÖVER - påväg hem

Påväg hem nu. Känns sjukt att allt är över nu. Att AVICII är över. Panik. 
 
Men å andra sidan så är det jäkligt skönt att få komma hem. Har blåmärken överallt eller där jag inte har de så har iallafall ont. Min ena tumnagel gick av igår också så jag började blöda, så det är inte så skönt. 
 
När jag kommer hem tror jag inte att jag orkar blogga, får se vad klockan blir och hur trött jag är (sov i ca 4 timmar inatt). Imorgon åker jag nog direkt till stallet också. Saknar ju lillen! ♥
Så fort jag får tid så kommer jag skriva om allt. Gör ett inlägg om varje artist/band/DJ ungefär så blir det inte så mycket i ett enda inlägg. 

Fotomodell nästa? Nja tror inte de jag

Nikon d3100 + AF-S Nikkor 18-105mm F/3,5-5,6G ED
 
Hon var lite rolig när jag skulle ta dessa bilder. Först kollade hon åt ett håll så jag satt mig där så det skulle se ut som om hon kollade på mig. Då sträckte hon ut huvudet så långt ut på sidan som hon bara kunde för att hon skulle se bortanför mig. Vilken fotomodell.... Men hon lär sig väl förhoppningsvis ;)