Ricken

Idag red jag Rick med skolan. Gillar inte honom då han lätt blir tung i handen och han känns så stor. Jobbig att rida ihop är han också, tog helst bara stöd på ena tygeln och lite sånt. Vi gjorde volter i varje hörn vilket är bra för honom eftersom han blir mer lösgjord. Han blev bättre och bättre och jag hittade lite mer knappar som att ta stora ledande tygeltag så svarade han bättre. Han blev lite svettig och skummade lite i munnen så något hände väl. Det var nog ändå den bästa gången jag ridit honom även fast det var lite sådär för det mesta.
 
Nu bär det snart av till gymmet tror jag. Bra att röra lite på fläsket.

Hyffsat ridpass

Dagens ridpass är inget att hänga i julgran direkt. Ridpasset före så hade han varit jättefin, raka motsatsen när jag hoppade upp. Nej men så farligt var det inte. De 10 första minutrarna var han fin men sedan började jag rida som jag vet inte vad och då svarade hästen såklart och inte på ett positivt sett. Fick knappt någon kontakt med hans mun utan tyglarna bara glappade. I galoppen så första varvet var bara kaos men det andra gick faktiskt bra.
 
När vi kom till hindrena så blev det helt andra tankar och då fokuserade jag ju inte på formen och de så funkade bättre då. Han hoppade ganska bra men vi kom lite fel ibland. Stannade på ett litet kryss gjorde han också, fjant haha.. 
Gammal bild
Hoppas på en bättre känsla nästa vecka!
 

En onsdag

Jobbig skoldag som alla onsdagar. Hade tre vikarier på 5 lektioner. Bra skola. Iallafall så sista lektionen var det gympa och längdskidor. Vi fick göra vad som helst och träna på det man ville. Jag, Jenniefer, Julia och Emma tog en genväg genom skogen och våran lärare tyckte att det var bra av någon anledning för att då tränade vi på att åka i skog och det ska vi göra på en friluftsdag. 
 
Efter skolan så gick jag och Emma till gymmet. Vi gick i 30 minuter och körde lite roddmaskin. 
 
Nu ska jag äta och sedan blir det markarbete (små hinder) på Gregory :D 
 
Bloggar från mamma och pappas dator så har inga nya bilder jag kan lägga upp.