Och med detta säger jag godnatt

Ska försöka leverera på matteprovet, spanska provet och SO inlämningen imorgon. Därav att jag inte bloggat något idag. Sedan jag kom hem så har jag duschat ätit och legat framför TVn och pluggat. Eller skrivit massa på inlämningen och läst lite för att komma ihåg något till de stackars proven.
 
Igår och idag red jag Exxet och idag red jag Litla. Nu ska jag gå och sova så imorgon berättar jag mer.
 
Söten
 

Inställt denna vecka också

Transporten var inne på servis och den skulle vara klar idag. Men såklart var den inte klar så blir inte Tuxedo på lektionen idag heller. Men nästa vecka SKA han med och då är är det markarbete. Undra hur han kommer reagera då.
 
Så idag blir det nog Exxet eller Gregory. Hoppas väl på Exxet då han oftast inte är lika jobbig. Fast istället så har han väl säkert jättemycket energi.
Tjockisen behöver få komma och ha ett ridpass mellan 4 väggar snart tycker jag!
 

Det börjar likna vår

Solen värmer, snön smälter, fåglarna kvittrar och det börjar likna vår. Jag älskar våren för då känner man verkligen att sommaren faktiskt är påväg. Framförallt är det skönt i ridningen. I söndags hade jag endast en fleecetröja och väst och allt känns så mycket enklare, istället för att sitta som en michelingubbe och inte kunna röra sig med tjock vinterjacka. Sedan att det blir slaskigt och vattenpölar överallt, det är väl inte lika roligt. Men då känner man att snön är påväg bort.
 
Jag har varit riktigt dålig på att fota i vinter. Såklart finns det sina anledningar för både det ena och det andra. Men jag har inte heller haft inspiration så när jag väl fotat så har det blivit på en snöig kvist i mulet väder. Hur fint är de? Nu när våren är påväg och alla blommor kommer fram, då ska kameran rastas.
 
Men tyvärr så tror jag bara att detta väder bara kommer hålla i sig tills nästa vecka då det ska snöa och bli kallt igen. Aja det är väl bara att hoppas på att det inte blir så!
 
Har en underbar sak på gång också och det är nog näst intill bestämt. Det kommer bli ett stort lyft i livet och jag verkligen hoppas, hoppas att det går vägen nu. Vad jag pratar om kommer jag nog inte berätta här föränn det är nära så det får ni klura på :)