Lite mindre pengar

Nyss kommit hem från stan där jag varit med Johanna. Och det jag köpte syns ovan. Jacka, väska och puder behövde jag så det kan jag inte säga så mycket om. Blev tvungen att köpa något på equeen när jag endå hade 40% där. Tänkte köpa ett dressyrschabrak men de jag ville ha kostade lite för mycket.. Så det fick bli ett allround istället ;) Svårt att få till färgen på bild men har försökt redigerat lite, det är typ vinrött/plommon.
 
Vi får väl se om Cooper passar i det :)

Summer paradise

Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED

 

Äntligen fredag!

Har varit en ganska fullspäckad vecka för mig så datorn har jag inte ens hunnit tänka på vissa dagar. Vilket ni nog märkt av här. Så nu kan jag sammanfatta veckan lite.
 
- Började sätta igång Cooper redan i måndags. Tre dagar tidigare en planerat, men det var för att vi fick reda på att hoppträningen började redan på onsdagen. Så i måndags skrittade vi, och i tisdags travade vi litegrann. Han kändes väldigt pigg och fräsch.
På hoppträningen, som mest innehöll upphöjda bommar, så kändes C bättre än någonsin. Även fast han var på nytt ställe så var han väldigt avslappnad och även jättemjuk, mycket mer än vanligt faktiskt. Som jag skrev i förra inlägget så får han vila fram till söndag igen och sedan börjar vi komma igång lite smått.
 
- Gjorde teoriprovet för mitt motorcykelkörkort även det på onsdag. Det klarade jag också vilket var sjukligt skönt.
 
- Igår var vi ute och röjde lite i skogen. Det är nämligen så att vi håller på att göra en ridväg. Så det var lite som skulle röjas undan så vi kommer förbi med hästarna.
 
- Och sedan har vi det där med skolan som är så tråkigt att jag inte orkar skriva om det. Blev nästan klar med planeringen för denna vecka i matten (3 tal ifrån). Så nu tar jag helg utan att behöva bry mig mer om skolan denna vecka ;)
 
Ikväll blir det biteline med u-sek. Goooooott!
 
Bild från dagbladet
Känner mig ungefär som dedär galningarna på ljungarocken just nu för att det är helg!