Regn sådär lagomt till Halloween

Nu ska jag tala om för er att om ni läst en liten sak på aftonbladet att jag är död så är det FEL. Jag har själv inte sett rubriken men var något att folk fick evakuera från svenskparadiset Tenerife. Jo tjena 10 personer i en liten by var allt. Hahah ibland undrar man ju. Visst det har spöregnat hela natten och dagen, i norr var det värst och de hade sagt att man inte skulle ge sig ut på vägarna. Så idag har vi suttit inne och spelat kort typ. Kul dag.
 
Halloween är det idag också. Det är tydligen jättestort här också. Halloween pynt över hela hotellet bara ;) Eller nere vid receptionen och där man äter.
 
Imorgon ska vi ta en rundtur runt ön. Tror jag. Får se vad som händer faktiskt.
 
Finväder!

Bilder på inköpen

Jättedåliga bilder. Koftan (näst sista bilden) visste jag inte hur jag skulle fota. Den är svart och inte grön som den ser ut att vara. Ja färgerna stämmer inte men bättre än inga bilder alls.

Shopppppppppppppppping

Igår var vi på den riktiga stan. Trodde vi var det de andra dagarna men nejdå. Det var stora eller stora och stora. Men shoppingcenter och massa sånt. Blev ett par korta mjukisbyxor, jeans, t-shirt, kofta och en plånbok rikare. Helt okej faktiskt. Var en asgrym affär där som jag tycker kan ta och komma till Sverige ;) Var där väldigt länge och fötterna var död. Kunde knappt stå upp. Tog en taxi hem och då åt vi massa chips. 8 gick vi och åt och sen satt vi i receptionen och pratade för orkade inte gå bort till poolbaren.
 
Idag skulle vi hyrt bil men det är så pass dåligt väder att de varnat och sagt att man inte ska ge sig ut i bil och framförallt inte norrut och det var just de vi skulle göra. Så har ingen aning om vad vi ska göra idag, spö regnar och då menar jag spöregnar så vi får se.
 
Ingen bild blir det heller. Eller kan bjussa på en gammalgoding från La Gomera.