Hemresan

Nu är jag hemma efter en lång hemresa plus lite sömn på de också.
 
Igår var det soligt och jättevarmt så direkt efter frukost låg vi och solade i någon timme. Gick upp och duschade och packade det sista innan vi gick till rceptionen och checkade ut. Där kunde vi lämna in väskorna i ett rum för vi skulle inte åka föränn om ca 2 timmar. Vi gick bort till poolbaren och åt lunch. Klockan 1 ungefär gick vi och bytte om. Fyfasiken vad hemst det var haha! Tänk er: strålande sol, 26+ i skuggan och du har gått i jättesköna shorts i 2 veckor. Då ska du på med superskinny jeans (som är jobbiga att ta på sig hemma). När jag väl hade fått på mig byxorna var det så obehagligt och ryser bara när jag tänker på det. Seriöst usch!
 
När vi checkar in bagaget på flygplatsen så säger tanten att planet är försenat 1 timme. Då tog vi det såklart lugnt och gick runt lite ute. Gick igenom säkerhetskontrollen och sen kollade vi runt på affärer och taxfree'n och sånt. 5 i fyra (planet skulle gått 4 egentligen) kollar vi på tavlan där alla tider står, då står det att vårat plan ska gå 4 minuter över 4. Alla som skulle med planet stod som frågetecken och ingen fattade någonting. Vi väntade en stund och då ändrades det till 9 över 4. Kom en tjej och började prata med oss och hon sa att planet som skulle gått 15.15 hade inte heller gått iväg och de var två timmar försenat. Ingen fattade något så vi gick och åt. 10 i 5 så börjar de som skulle åkt 15.15 att gå på planet. Jag och mamma går på toa och ser då att ett till norwegian plan landar (de som vi antagligen skulle åka med). Typ 10 minuter efter de så skulle vi på planet.
 
Klockan 6 lyfter planet och är då två timmar försenat. Hade bara lite medvind då det tog 1,20 minuter fortare att flyga.
Varför planet var försenat var att det hade varit sån motvind att de varit tvungen att stanna i Madrid eller vad det var och tanka. Därför fick ju vi lite medvind istället hem.
 
När vi fått väskorna och allt så skulle vi ta taxin bort till parkeringen där vi hade bilen men då var det massa kaos för dom, så vi fick vänta ett tag och vissa hade stått i över 1 timme och väntat så antagligen dom som åkte planet innan oss. Tillslut kommer vi till bilen och kan börja färden hem.
Stannade på en mack och åt korv och varm choklad. Kom hem halv 6 och kändes lite ovärt att gå och lägga sig då. Somnade runt 6 och sen sov jag till 12.
 
Idag ska jag bara ta det lugnt och kanske plugga lite, har ju bara lite som ska göras.
De älskade aporna. Saknar dom redan </3
Hahah men ibland så spelade dom eller de stod och dansade och lite sånt, tyvärr så fick jag det aldrig på film :(
På flygplatsen genom flygplansfönstret
Nikon d3100 + AF-S Nikkor 18-105mm f/3,5-5,6G ED
(Oredigerat)
Teide där bland molnen
 
Orkar inte redigera nu. Ska kika igenom alla bilder som jag tagit och göra ett litet inlägg med massa bilder REDIGERADE hehe ;)

Kommentarer
Zenitha Nordqvist

Välkommen hem! Snön hann försvinna..

Svar: Tack! Haha det var det första jag sa på typ 2 timmar. När vi åkte förbi birsta "Vi slapp snön iallafall" ;)
My Nordqvist

Tid: 15:47:04
Datum: 2012-11-04
Hemsida: http://nitashundvardag.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: