Två fula blommor satt på en gren och en ramla av..Två fula bilder som togs igår. Blixt = jättefult. Vill ha en extern blixt så man kan använda blixten på ett bra sett inte förstöra hela bilden..

Har ingen motivation till varken fota eller redigera bilder nu, så därav resultatet ovan (redigerade i ca 1 minut per bild). Imorgon ska jag försöka ta med mig kameran ut för när jag kommer hem efter skolan så är det halvt solnedgång och om Teddy är på humör så kanske det blir någon bra bild.

Som ni kanske märker så är jag inte på världens blogghumör så skriv jag jag ska blogga om!! NUUUUU!!!!

Dumma häst

Igår red jag Exxet och jag tänker inte skriva så mycket om det för det gick rent åt h*vete. Han var jättestretig och ville inte göra någonting alls, det var svårt att få honom att gå i form i skritten och det brukar han aldrig vara. När vi skulle trava av så orkade jag inte göra något då han ändå inte brydde sig så då fick han bara springa.


Kan du inte bli lika fin som du var för några gånger sedan?

Tråktisdag

Hej (:

Kom hem kvart i 6 men har inte orkat bloggat.

Tisdagar är inte direkt min favoritdag då vi har idrott, slöjd och HK. Slöjden är dryg för vi måste åka buss i 15 min för att ha slöjd på lagga och på hemkunskapen så har vi teori och det är hur tråkigt som helst. Känner mig inte pepp för något vad det gäller skolan nu. Förut hade vi bra lärare i vissa ämnen, men nu har de som varit bra blivit sämre och den bästa läraren skulle såklart vara pappaledig.

På konfan så kollade vi på nån film. Den var jättelång tråkig och det var superkallt där vi satt..