En vanlig sista april eller?

Idag åt jag tacos fjärde dagen på rad (fredag-middag, lördag-lunch, söndag-lunch, måndag-middag). Var på en flyttnings/födelsedags fest eller vad man ska kalla det för. Min kusins tjej ska flytta hit från england om någon månad och hon fyller år imorgon. Vi åt mat där och fikade.
Halv 8 fick Kim och Marianne skjutsa mig till stallet för jag skulle rida. Markarbete på Prisse.

Åkte hem 10 över 9 ungefär, duschade i 1,5 minut varav 30 sekunder var i varmvatten resten i kallvatten (jävla cp panna som inte kan värma upp vatten). Och nu sitter jag hemma forever alone. Mamma och pappa kommer väl snart.The face of Teddy


Hon är så söt så.
Vad jag kommer ihåg av fotostunden av dessa bilder så kan jag säga att det inte var så roligt. Hon vägrade stå still, jag skulle få fokus på ögonen men såfort jag fick de så flyttade hon sig, jag fick kravla runt på marken och när det blev ett perfekt läge så orkade hon inte vänta på att jag skulle hålla på med fokusen så då kan man springa iväg och tror ni jag hann att ta tag i henne när jag låg ner?
Haha hon är knäpp

Rubriker som är enkla att komma på

Nu har jag äntligen klarat repetition testet till moppegrejen ;) Har klarat det två gånger så måste klara en gång till. Men nu kan jag ju typ nästan allt så det blir nog inte så svårt.

Ikväll ska jag rida så kommer hem typ halv 10. Känns lite stört eftersom det är sista april men ja så är det.

Innna ridningen ska jag på en annan sak men det tänker jag inte säga för det är en överraskning men inte för att just den personen läser min blogg men onödigt att skriva det ändå.