Onsdagen på Manhattan

På onsdag morgon gick vi upp runt 7. Fixade oss och sedan bar de av ner och äta frukost. Efter frukosten tog vi en buss till manhattan.
Väl inne på manhattan regnade det. Vi gick till ett ställe där det var en guidad båttur. Den var jätte bra och man fick se jätte mycket! De körde också väldigt nära frihetsgudinnan och stannade kvar där ett tag så man fick ta kort.
Vi tog en buss ner till grand cero också. Det är stället där de körde in i tvillingtornen. Nu håller de på att bygga upp world trade center igen. Det skulle bli typ 7 st hus eller något, men det ska bara vara ett som kommer vara högst.
.
Sedan gick vi bara runt och kollade, gick på time square och på toys r us där. Haha det är inte alls litet, bara 5 våningar högt typ med ett parisehjul i mitten (y) När vi var där när jag var 7 åkte jag i det ja ;) Jag och pontus gick igenom barbie huset också, fast det var bara massa dockor som man kunde köpa där inne :( jag som trodde det var ett jätte stort barbie hus med saker i :(
.
Vi gick också och kollade på ett harry potter museum. Det var ganska bra, men tråkigt. Det var ju ett museum så vad ska man förvänta sig. Det var typ bara typ en tröja och ett par byxor och så stod de "de här kläderna hade harry potter (hans riktiga namn) i filmen ......." Sedan stod de lite information om sakerna också.
.
Vi åkte upp i empire state building. Gick förjävligt snabbt säger jag bara! Kom upp på 86 våningen på 2 sekunder :P
När man sedan skulle åka upp till våning 102 så var det värsta gamla hissen, sån som det är i titanic x) Alltså med typ galler man drar igen och en gubbe som kör hissen :P
Jag ville stanna kvar där tills det blev mörkt för de är ju coolt med alla lampor, men ingen annan ville stanna för det skulle vara jobbigt att vänta tills det blev mörkt...
.
När vi kom hem åkte jag, marianne, kim, daniel och pontus på en bio. Vettefan vad det hette, jag bara följde med för att. Den var faktiskt bra, men den var lång, 140 minuter..
.
Bilder kommer senare när jag lagt in allt på datorn. Men de är ju 1000 bilder...

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: