Torsdag på Åland

 

På torsdagen gick vi upp runt 5 eller något sånt. Jag var jätte pigg verkligen..... inte... Åkte motorcykel sov lite åkte motorcykel lyssnade på musik och sov lite åkte lite mer motorcykel och lyssnade på lite mer musik och sov lite mer. När vi kom till en mack så åkte resten av folket förbi oss så vi hängde på dom. Åkte åkte och åkte, åkte förlångt stannade och åt på max och lite annat. Ja mer behöver jag inte skriva..

 

Nu säger vi att vi åkt på båten och sitter uppe på soldäck

Då tar jag några busiga kort. Sedan åt vi god mat. Efter 2 timmar så var vi helt plötsligt framme i ett annat land som kallar sig åland eller finland eller vad man ska säga.

 

Nu har vi kommit fram till stugorna

Då packade vi in alltihop och sedan hade vi det trevligt utanför kuk och sällskapsrum. Hahah ja det stod så ju, eller de kanske mena kök och sällskapsrum, jag vet inte riktigt...

 

Henke gick upp på ett tak (som alla trodde va ett skjul, men dagen efter fick vi reda på att några bodde där) för att han skulle ta kort på allihopa.

 

Sen gick vi och la oss!

 

Nu fick de bara bli Tordag. Fredagen "innehåller" så mycket bilder vettni ;)

Klicka på bilderna

Kommentera mina fina bilder :D

Hade mycket fler bilder, men orkar inte ladda upp alla. Hade massa på blommor och sånt också, men de får komma i ett eget inlägg :)

 

 


Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: