Älskar er!

Besöks rekord + jätte mycket kommentarer :')


Varm dag för hästarna... och mig

Idag så kom sofia hit och vi red ut en sväng. Jag red mevrick och vi gick på en ganska lång grusväg. Sedan blev det mjukare och lite "skogs" underlag. Mevrick var duktig i början då han inte travade ikapp flora något men sedan började han med de :P

 

Vi gick ganska långt och sedan vände vi. Då skulle vi galoppera och mevrick sprang som en galning, haha han galopperade lika snabbt som Flora. Efter de orkade han typ ingenting. Haha :) Vi tog ett varv på banan också men de orkade han inte. Men det är ju så varmt. Jobbigt för hästarna..

 

När vi kom tillbaka så fixade jag mat till dom. Jag höll seriöst på att dö. Slog med en sånhär lie. Det gick inte direkt super så jag suger på de. Men det gick lite bättre på slutet iaf. Sedan skulle jag byta vatten till dom. Jag hade hellre druckit upp de själv.

När jag kom in drack jag typ 4 glas. Godaste vattnet jag druckigt på länge XD

 

Imorgon får båda två vila tror jag iaf. Kanske testar att longera eller nått. Gå ut och beta kanske :)

 

Jag har inga nya bilder på hästarna. Kanske fotar dom i hagen sedan :)

 

 


Longering med Flora (igår)

Igår longerade jag Flora. Hon var superduktig :) Både skrittade travade och galopperade. Det ända som var lite svårare var att ta ner från trav till skritt :P Men annars gick de super :D

 

Det var så grymt varmt att jag inte orkade byta om, hade shorts och linne på mig och hjälm då :P Svettades ändå xD

 

När vi hade blivit tillräckligt yra så sprang vi två varv runt ridbanan, Eller jag småsprang ena för hon ville inte springa och andra så sprang hon och det går inte direkt sakta ;)