Tummen upp för dagens springtur

Ja precis som rubriken säger. Tummen upp för dagens springtur. Sprang exakt samma väg och blev typ knappt trött! Sprang hela vägen och fokuserade mest på andningen och musiken. Andades likadant hela vägen typ. Sedan sprang jag väldigt fort uppför backen hem och det var de jag blev mest trött av! Väldigt förvånande då jag höll på att svimma i onsdags när jag sprang haha!

 

Imorgon blire birsta för jag måste ha nya springskor. Sedan kommer kim med photoshop hoppas jag + måste jag städa rummet. En ända röra haha!


Sola sola sola..

Har kommit hem nu efter ca 1 timme och 20 mins solning! Jag tycker jag är jävligt duktig eftersom jag hatar att sola. Det är skönt en liten stund utomlands som när vi var i florida, eftersom då kan man prata med massa folk eller kolla på när galningarna badar (typ samuel, kim, pontus och alla andra) men när man ligger hemma i världens sämsta stol som dynan åker ner och man vågar inte ligga på altangolvet för då kan man bli attackerad av myror, då är det minsann inte kul! Aja bättre dehär en att sola när mamma och pappa ligger där ute, haha.

 

Nu ska jag väl ut och sola lite till eller något sånt iaf, vill att kim kommer hem och ger mig photoshop också.

 

Saknart som fan.. Här ska jag ha hus nån gång i livet iaf!


Frida min ängel <3

 

 

Frida den underbara ste. Det har gått över 2,5 år sen du vandrade vidare. Jag har kommit över det och vet att du ändå finns med oss, men när jag kollade på denhär filmen så går det inte hålla igen tårarna. Det är omöjligt att beskriva saknaden med ord. Du och teddy gör mitt hjärta helt <3

 

Man förstår inte hur mycket man älskar en föränn det är för sent.. <3