Äntligen KB!

Blev KB idag igen. Hehe, trodde vi skulle byta hästar idag, men nej x)
Gick skitabra att trava idag. Han travade hela tiden, och man behövde inte äns stå i lättsits. Duktig ponni! Jaja, min sits var inte den bästa iaf.. Skulle luta utåt hela tiden i kurvorna, och då gled man inte lite heller eftersom vi red barbacka. Jaja, hade bra sits sista skritten iaf XD Haha viktoria ba jag tror ni får rida barbacka tills ni kan sitta ordentligt! Hehe (Y)

Ja nu har jag varit uppe och duschat hos veine och gun. Roligt att jag trodde de skulle komma hem imorgon, och när man kommer upp är det kolsvart ROLIGT. Inte vet jag vart de har en lampknapp heller, hittar en tillslut, och när jag står och duschar så kommer de hem! Jaja, var väl bra de, hatar att duscha när jag är ensam hemma, eller mamma pappa och kim var ju nere men ändå..
Men en asbra sak är att på onsdag kommer rörmokaren hit och han ska bara fixa vatten grej till duschen sedan är badrummet KLART!! Bäst säger jag baraGammal bild


Vår!

Underbart att vakna när det är ljust och solen är påväg upp. Nu är det vår!
.
På slöjden idag så hade såklart träslöjden inställt. Kuul! Fick vi sitta inne på syslöjden och väva. Eller jag vävde iaf. Jag är väldigt duktig för att jag kom jätte långt :)
Det är rosa och blå
.
När vi gick hem från skolan så kunde man se backen på vissa ställen. Varmt som tusan var det också. Slutade med att jag gick med jackan öppen och vantarna hamnade i väskan (Y)
Det blev ett ganska felande inlägg, men måste skynda mig för rebbe är ute och går och hon kommer förbi mig snart ;)

Teddy niniken

Idag när jag var ute med Teddy så fotade jag lite. Kan slänga in några bilder här :)