Inställd uppskjutning..

Tjotjena :D

Igår åkte vi ju till titusville. Var sämst väder så vi åkte inte till någon strand. Så där stod vi i en pytteliten ghetto stad och väntade på att klockan skulle bli 4. Klockan var då 10. Kallt som fan var de också.. Vi gick runt lite och halv 1 eller när de var så började alla personer som satt längst fram att packa ihop och gå hem. Sen hörde vi en kille som sa att det var inställt. Där hade vi väntat och åkt en lång bilresa dit och massa... Det blev inställt för att en blixt hade slagit ner i tornet eller något och de hann inte laga..

Det blev fint väder efter ett tag, men de blåste massa. Då åkte vi till cocoa beach och badade i det goda saltvattnet. Usch! Men grymt kul var de, vågorna var skithöga. De var högre än mig, inte för att jag är lång men ändå ;)

På kvällen åt vi mat, sedan åkte vi till en outlet för marianne skulle fixa lite saker på converse och så, vi gick på levis också, jag fick faktiskt med mig ett par jeans hem! GRATTIS till mig.

Kom hem runt halv 12.


Morning

Hihi hejsan godag eller godmorgon kanske man ska saga. Sitter vid den braiga datorn, inte... inge aao med prickar ovanfor.
.
Nu blev det bara ett snabbt blogginlagg da vi ska aka snart. Sitter och lyssnar pa bra musik, lange sen sist </3
.
Uppskjutningen kanske stalls in. Det ar liksom inte bra vader har idag.. hoppas inte...
.
Denhar laten ar inge bra att lyssna pa, jag borjar tanka pa min lilla alskling darhemma :( Hoppas hon har de bra.. de har hon sakert.
Varldens finaste Teddy <3

Fundera på att sova?

Idag har vi inte gjort så mycket. Legat och solat och badat lite. Runt 3 drog jag linnea marianne pelle och jessica på en outlet. Jag köpte en tröja där. Hela 7 dollar :O knappt 50 kr x)

Imorgon blir det att gå upp klockan 8 eller tidigare för att vi ska stranden ;) Sedan blir det att kika på uppskjutningen, den sista. Synt bara att det är ljust, mycket fräsigare om det är mörkt :)

Har legat och kollat på de två sista avsnitten av ponnyakuten på pappas iphone nu, han har ju svtplay ;)
Aja, klockan är 20 i 12 här nu, kanske ska lägga mig så jag får några timmars sömn...

Godinatti :)